Skyroam Coupon Code - TRAVELSPIRIT

Skyroam Coupon Code - TRAVELSPIRIT
The easiest way to stay online while Traveling

Thursday, November 5, 2009

We found a singer while browsing the internet - FONARA o Panagiotis


ο όνομα μου είναι Παναγιώτης,είμαι από την Κέρκυρα και είμαι φοιτητής σε οικονομική σχολή. Ωστόσο ασχολούμαι με την μουσική τα τελευταία 15 χρόνια. Παίζω βιολί,πιάνο, κιθάρα, τραγουδάω και γενικά μ’αρέσει τόσο να συνθέτω μουσική όσο και να γράφω στίχους. Η μουσική, το διάβασμα και οι φίλοι μου είναι οι βασικές και καθημερινές μου ασχολίες. Τα μουσικά μου πρότυπα είναι ο Χατζηδάκις και ο Λοϊζος και είμαι θαυμαστής της Μοσχολιού,της Αλεξίου,της Γαλανη, του Νταλάρα,του Κοτσιρα και πολλών άλλων μεγάλων καλλιτεχνών. Μ αρέσει να κυνηγάω τα όνειρα μου οπως επίσης και να επιδιώκω να ζώ με τα θετικά που προσφέρει η ζωή. Τέλος πιστεύω πως ότι μπορούμε να φανταστούμε μπορούμε και να το πετύχουμε και πως ότι μπορούμε να ονειρευτούμε μπορεί να υλοποιηθεί...αρκεί να το θέλουμε πάρα πολύ και να είμαστε διατεθιμένοι να δουλέψουμε και να αφιερωθούμε σ’αυτό!!! Η τύχη πολλές φορές σου αλλάζει λίγο τα σχέδια και πόσο μάλλον η κακή,αλλά αν αντικρύσουμε τη ζωή σαν κάτι απόλυτα δικό μας τότε θα καταλάβουμε ότι μπορούμε να τη προσανατολίσουμε και να της δώσουμε την αξία που επιθυμούμε εμείς..
Good luck Panagioti - Kali sou tixi kai na bris kapion san ton Theofanou na sou grapsi tragoudia. aksizis !!


New song from Eleftheria Arvanitaki
ΔΕ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΓΩ Sumka Remix. Album: Και τα Μάτια κι η Καρδιά. Universal Music Greece. Παραδοσιακό, Μουσική διασκευή Στίχοι: Νίκος Μωραΐτης. Σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Ρίγος


The three friends have been living for some months in their native country Greece and they gained a lot of experiences. Their first album „Ithikon Akmeotaton! reached the TOP 20 of the Greek album charts, their songs have been played on the radio and numerous concerts in the whole country were given. Special thanks go to the fans who made this success possible! For the upcoming months Kosta, George and Dimi are about to take on a new challenge and do their military service.Look out for this group, they are certain to hit top 20 again.
 

No comments:

Post a Comment

Thank you for taking the time to comment on our blog :)